» Diskuse

» Moje menu
» Adresář Aktivní

další odkazy

Zobrazit celý adresář

Diskuse Volby 2009

Blíží se nám volby...zajímal by mne váš názor, koho budete volit, a zda-li využijete svého práva jít k volbám, nebo to berete jako povinnost a samozřejmost, a nebo jste vůči dění kolem vás lhostejní. Děkuji za vaše příspěvky Patricia

Patricia, 19.8.2009

› Přidat nový příspěvek

› Od uživatele: Amajina
» Volby /25.8.2009/
Milá Patricie, je krásné, že všichni máme právo jít volit, ale současné dění co předvádí naší političtí představitelé je přímo do nebe volající a přímo lidi odpuzuje a ne, aby je přesvědčilo jít k volbám. Všichni jenom hrabou pod sebe a mají plná ústa toho, že vědí jak se žije obyčejným lidem. Musela bych být sprostá a to nechci, nic nevědí a ani je to nezajímá jak se takovým oby lidem žije. Ať si každý jeden z nich vyzkouší žít z minima a jsou oblasti kde se opravdu víc nevydělává a to se můžou snažit sebevíc. Oni vše mají skoro zadara , nezdaněné příjmy a příplatky. Nám když kdokoliv dá jakoukoliv odměnu hned se zdaní jim ne proč? Vždy jsme chodili volit, ale teď opravdu nevím ani koho volit a důvod proč volit. ;-( ;-( ;-(  

› Od uživatele: Hana
» Re: Volby /26.8.2009/
Mám úplně stejná pocit a nelmi rozmýšlím, komu dát hlas. Ono mi to připadá jako fraška. Všichni slibují a nikdo neplní. Volit ale chci, alespoň trochu dát vědět, co si myslím. Jsem asi naiva. 

› Od uživatele: Amajina
» Re: Re: Volby /26.8.2009/
Nejsi, ale v ten bordel v tomto státě dělají ti , kteří chtějí aby jsme je volilili. A to je ta největší hrůza, slíbí modré z nebe a pak dají prd a sami sobě dají vše a ještě říkají jací jsou chudáci. ;-( ;-(  

› Od uživatele: XY
» Re: Re: Re: Volby /31.8.2009/
Jo, sliby!!! To je hlavní součást všech volebních kampaní jakékoli strany. Člověk je musí brát s rezervou. Stejně je ale divné, že nikoho nenapadne nějaká novota. Všichni slibují v podstatě totéž. Musíme holt kromě rozumu zapojit i cit a volit ty, co nás nejméně odpuzují.:-O  

› Od uživatele: Mama
» Re: Re: Re: Re: Volby /1.9.2009/
Nebude to snadné vybrat. I když i já si myslím, že volit by se mělo. Nějaký názor si přece uděláme, ne,,,, 

› Od uživatele: Lesnenka
» Re: Volby /10.1.2010/
Vazena Amajino s Vasimi nazory  uplne souhlasim!!!!!!!!!Ja bych nejradeji volila Fiserovu vladu,vsechny strany bych zrusila a miliony, ktere davame na jejich bilbordy ,schuze platy...... by zmensily dluhy statu.Clenove politickych stran misto zbytecneho schuzovani a hadani se mezi sebou  at jdou pracovat!!! 

› Od uživatele: Deda
» Re: Re: Volby /11.1.2010/
Ani nevíte, jak mi mluvíte z duše. Kdyby tak šlo, aby nám vládli ti, co problému rozumějí. Politika vynese na špičku mnohdy ty, co nic nedokázali a pak se lid jen diví. 

› Od uživatele: Babicka
» Volby nevolby /2.9.2009/
Tak a máme to. Nikdo vlastně neví, jestli volby budou nebo nebudou. Jsme holt Kocourkov a celá Evropa jen zírá. 

› Od uživatele: Jesu
» Re: Volby nevolby /3.9.2009/
Máte pravdu, jak koukám, co se v našem státečku děje, nestačím se divit. Máme ale lepší představitele? Tak je najděme a je to jenom na nás. 

» Re: Re: Volby nevolby /3.9.2009/
Já teda nevím, ale mám pocit, že to na nás je jenom teoreticky.  

› Od uživatele: Peter
» Re: Re: Re: Volby nevolby /9.9.2009/
To je jistě oprávněný pocit, ale zase na druhou stranu, tohle nás při prvních polistopadových volbách nenapadalo a prostě jsme šli. To jsme totiž měli ještě ideály!!! 

» Re: Re: Re: Re: Volby nevolby /14.9.2009/
Žijeme v pěkném blázinci. Tak teď snad budou volby v listopadu, ale kdo ví! Také si nějak nemůžu vybrat. 

› Od uživatele: Barto
» Re: Re: Re: Re: Re: Volby nevolby /15.9.2009/
Ono nestačí, co nám ti naši poslanci předvádějí. Teď jsem se dočetla, že ještě za to dostanou tučné odstupné. My si máme utáhnout opasky a oni nemusejí? 

› Od uživatele: Patricia
» Volby 2009 /20.9.2009/

Děkuji za vaše vyjádření. Na první mou otázku, koho budete volit, však neodpověděl nikdo...???

Spolek vládnoucích je naprosto odlišen od lidí nevládnoucích...jak v právech, tak i v povinnostech...o výhodách a úlevách a finančním hodnocení ani nemluvě, s tím nelze souhlasit!

Jen si marně lámu hlavu nad tím, proč vymýšlet nové strany, představovat nové lidi, když fungující systém je dávno vymyšlený. Proč se vymýšlí nové a nové, avšak nedokonalé? Proč se nekopíruje to, co funguje? Protože by se politika zprůhlednila a politici by byli trochu pod mikroskopem a to není pro ně žádoucí...takže  KOHO ? 

› Od uživatele: godfather
» Re: Volby 2009 /21.9.2009/

TOP 09 nebo Zelené.

Zvlast u zelenych mi prijde, ze tam je asi nejmene karieristu a lidi touzici po moci a majetku.

navic bychom se meli vsichni zamyslet,zda je opravdu ekonomicky rust a honba za prosperitou prioritnejsi, nez klidne a ciste misto pro zivot.

» Re: Re: Volby 2009 /21.9.2009/
Souhlasím, ale jenom z části. Speciálně u "zelených". Tady moc nevěřím v ideály. Nakonec se to v tomto volebním období ukázalo. 

› Od uživatele: godfather
» Re: Re: Re: Volby 2009 /21.9.2009/

no ono to v nasem "systemu" ani moc nejde. V podstate od revoluce tu nemame vladu, kde by rozhodovala jedna strana, ale vzdy je koalice, ktera se bohuzel vzdy hada.Navic posledni volby byly dost nestastne, volebni pat 100:100 atd. Vysledky jsou patrne i prave v techto dnech.

K tem Zelenym. Verim tomu, ze je mezi nimi vetsina lidi, kterym o neco jde, ale bohuzel - ted toto slovo neberete nejak spatne, chybi jim VUDCE, ktery dokaze ruzne nazorove proudy korigovat a ztmlelit.
I pres to si myslim, ze jsou nejmene zkazenou stranou v teto zemi.
TOP 09 by asi bez charizmatickeho knizete nebyla nicim zajimava a opravdu u ni hrozi, ze bude stranou na jedno pouziti.

› Od uživatele: babulinka
» Re: Volby 2009 /24.9.2009/
Asi píchnu do vosího hnízda, ale mám dojem , že současné chování všech politiků nahrává nejvíce komunistům. Kdy jste slyšeli nějaké aféry v jejich straně, kdy jste byli pobouřeni vystoupením nebo chování jejich představitelů. Zajímalo by mne, kdyby se všichni vyjadřovali otevřeně, zvláště starší ročníky, kolik by najednou bylo sympatizantů s touto stranou. Myslím, že když se někdo dostane k moci, tak to nakonec špatně dopadne. Měli by dostávat tak dvojnásobek průměrného platu a podle výsledků hospodaření státu si zvyšovat platy. A pak, že politika není o korytech. 

» Re: Re: Volby 2009 /24.9.2009/

Milá aktivní babulinko,

politika samozřejmě o korytech je, a to podle mne i u zelených, stejně jako u všech. Máte ve svém příspěvku pravdu a nezbívá, jen doufat, že my starší komunistům neuvěříme (máme své zkušenosti) a ti mladí snad prozřou. Vždyť slyší svoje od rodičů, z médií a odevšad.

› Od uživatele: Milka
» VOLBY 2010 /29.1.2010/
Pravý předvolební boj již brzy vypukne. Tak , jak sleduji dění na naší politické scéně, máme se opravdu na co těšit. Ze stávajících stran a hlavně politiků již nevěřím vůbec nikomu. Po všech nesplněných slibech a pomluvách konkurentů zbyl jen holý boj o KORYTA. Kdyby tak šlo zrušit všechny vládní politické strany, zrušit senát a nechat tak vládnout pravé ODBORNÍKY, kteří by určitě vyvedli naši zemi z krize. Tuto krizi nezpůsobil nikdo jiný než současní politici, kteří nám vnucují myšlenku, že každý občan dluží v současné době nejméně 100tis. Kč. Rozhazovali plnými hrstmi, nesnažili se šetřit a snaží se teď odpovědnost hodit na lidi, kteří jim dali důvěru. Já osobně NEDLUŽÍM NIKOMU NIC. Kdyby stát hospodařil jako převážná většina domácností nebyl by tam, kam ho současní politici dovedli. K volbám určitě půjdu, ale koho budu volit to ještě opravdu nevím. Určitě to nebude nikdo z těch, co dovedli naši zemi, tam kde je a teď nám káží o tom, že my obyčejní lidé si musíme utáhnout opasky. :-) :-) :-)  

› Od uživatele: Barto
» Re: VOLBY 2010 /29.1.2010/
Ani netušíte, jak moc s Vámi souhlasím. Také jsem celý život pracovala, dluhy nemám žádné, a přesto mi někdo bude vykládat, že se musím smířit se současným stavem. Také nevím, komu dát hlas a koukám na ty naše politiky a je mi do pláče. 

› Od uživatele: Zezule
» Re: Re: VOLBY 2010 /29.1.2010/

Také se přidávám k názoru, že strany, které se předvedly v tomto volebním období nejsou těmi, kterým bych byla schopna dát hlas.Rozhoduji se pro některou z menších stran, ještě to závisí na lidech, kteří budou budit důvěru. K tomuto rozhodnutí přispělo Několik vět 2009 Jiřiny Šiklové, které se rozletěly po inernetu. Pod všechno co napsala bych se s chutí podepsala. Zde je celý text:

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/klara-samkova-vesela-.php?itemid=7307

› Od uživatele: Jiří
» volby??v Česku???co toje??? /5.2.2010/
Musím se smát,když si vzpomenu a s jakými ideály šli "pracující" v roce pravé revoluce" s fááánglemi,hesly a potom na náměstí před ně vystoupil "jeden opilec"(rád holdoval a jak kořavce!)a onen dotyčný počal vyřvávat o svobodě ducha,myšlení a nevím čeho ještě - no a dav?Řvál s nadšením s ním!"Nejsem žádný koumoušista či něco podobného,ale snažil jsem si zachovat v tomto trochu chladnou hlavu a logiku myšlení,což se v dnešní krizové době,kdy partaje jako socijááálisti,nebo lidovci,nebo dokonce Tupohlávkova partaj(mimochodem to je ten co vyřvával "Es komt Der Tag!!!"nebo jak se koupal v Itálií u toho lišáka a chodil s nahým pinglíčkem!Tak to jsou naše vzory????Děkují nechci!!!!Jen stáve však vidím tu duševní bídu "další rozkradací bandy"(kterékoliv),co nám bude opět "v l á d n o u t" - jak ubohé a mimochodem potřebná masa blbečků je opět zvolí,aby rozkradli co ještě jde!Velmi...velmi problematické bude "KOHO" v tomto Auguiášově chlívě zvaném "Česko"(jaký hnusný název) zvolit!!!Sám nevím "jakztohoven"!A ONI - ta banda to ví,že nas zahnali tam kam bylo třeba!!To ovšem nikoliv díky jejich mozkům(ty jejich mají minimum kapacity(,ale díky "TĚM"kteří je j pozadí dirigují,tam je totiž podstata věci!!!Mimochodem ti dělňasové, co vyřvávali,již mají jejich fabriky u nás plně rozkradené,některé odvezené do různých Indoneziííí a tak! 

» Re: volby??v Česku???co toje??? /5.2.2010/
Tak nevím, vážený pane, jestli tohle je úroveň diskuze, kterou chceme všichni vést. I když se dá s Vašimi názory částečně souhlasit, přesto si myslím, že nespokojenost lze vyjádřit kultivovaněji. Nakonec by se totiž mohlo zdát, že i my jsme takoví, jak to vyčítáme politikům.  

› Od uživatele: Svat
» Cirkus zvaný parlament /10.2.2010/
Vážení Aktivní, i já se nakonec připojuji do Vaší diskuze. Po sledování našeho parlamentu se mi udělalo téměř zle. Politici, tedy ti, které platíme z daní, si dělají co chtějí. Měli by přece ctít vůli těch, kteří je zvolili. Vlastně teď nedělají skoro nic. Obstruují. Zkuste to v práci, uvidíte, že poletíte a budete bez peněz. 

» Re: Cirkus zvaný parlament /19.2.2010/
I já jen "čumím" a mám čím dál větší pocit, že politici jsou jiní lidé, než my ostatní :o(. Ve volbách to bude zajímavé a všichni bychom se měli zamyslet, co kdo udělal a neudělal a proč toho či onoho volíme. Všem nám přeji šťastnou ruku!!!! 

› Od uživatele: sandra2
» dotazník na 2min /25.3.2010/

Dobrý den,

obracím se na vás s prosbou o vyplnění dotazníku ohledně letošních voleb http://volby-do-psp-2010.vyplnto.cz/

Vznikl na základě diskuse na jednom mateřském serveru, kdy jsme dospěli k názoru, že na reprezentativní vzorek populace nás je málo. I proto jsem zavítala k vám, protože čím víc bude odpovědí, tím zajímavější budou výsledky.
Dotazník bude přístupný do 24.4. a jeho vyhodnocení bude veřejně přístupné (se zachováním anonymity jednotlivých respondentů). V případě, že budete mít o tyto výsledky zájem, stačí na konci dotazníku vyplnit váš e-mail a přijde vám po vyhodnocení automatická zpráva.
Dotazník zabere cca 2minuty a pokud byste rozeslali odkaz na dotazník i vašim známým, budu vám vděčná.

Předem velmi děkuji za vyplnění a přeji vám krásný slunečný den.

Sandra

› Přidat nový příspěvek

week.cz | seniori.org | podpultovka.cz | sbaleno.cz | natriko.cz | zatop.cz | lampicky.cz